Na 3 jaar weer terug met sportieve doelen!

Ik begin dit bericht heel voorzichtig te schrijven en heb lang gewacht/ nagedacht voordat ik dit doe…. Maar ik durf het inmiddels toch hardop te zeggen: Ik ben weer aan het koersen. Twee jaar achter elkaar (2016 en 2017) had ik in de winter een poging gewaagd om weer terug wielerwedstrijden op hoog niveau te doen en twee keer mislukt. Een bedrijf opzetten vergt toch wat meer energie dan verwacht. Maar… dankzij een dream team dat we nu in Campo Bicicleta hebben (lees: Menno, Willem jan, Annemiek en Celeste) nu in 2018 lijkt het dan toch te lukken.

Vanaf september 2017 weer terug in training, dat wil zeggen naast de trainingen die ik zelf geef in Campo Bicicleta ook zelf nog extra specifieke trainingen doen. Maar dat ging dan in december toch helaas mis. Dit keer niet vanwege veel werk of dergelijke, maar vanwege ziektes. Ons hele lieve zoontje Mateo van 2 jaar die ingewikkelde grieppen meebracht vanuit zijn creche waar hij tegenwoordig naar toe gaat. Ik moest in de winter 2 keer 3 weken lang de training stop zetten. Dat betekend half januari weer op nul beginnen. Maar de vraag of dat ik dan mijn doelen toch weer een jaartje moest opschuiven was snel beantwoord toen ik de eerste wedstrijden had gereden. De eerste twee klassiekers van Catalonië in de categorie elite zijn alweer achter de rug en beide een top 10 weten te behalen. En bergop het gevoel dat er als er een wedstrijd is met finish bergop er wel eens een héle mooie uitslag aan zit te komen.

Toch wilde ik nog niet na deze wedstrijden hier gaan schrijven want daarna kwam het hoogseizoen van Campo Bicicleta er aan. Maar Menno, Willem Jan, Annemiek en Celeste hebben alles zo goed onder controle dat ik alleen maar sterker en sterker ben geworden. En omdat veel gasten van Campo Bicicleta vragen waar ze mij kunnen volgen kom ik er nu echt niet onderuit door wat van me te laten weten!

Met andere woorden, ik ga jullie de aankomende periode hier op de hoogte houden van mijn persoonlijke fiets bezigheden. Later meer over wat mijn doelen precies gaan worden! In de kalender (zie boven) zie je alvast de eerst aankomende wedstrijden!

 

Dit bericht werd geplaatst in 2018 Rocacorba racing Team (Girona), Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s