Nog 2,5 maand te gaan

Een korte up-date: De voorbereidingen gaan volgens plan! Ik ben met de fietstrainingen inmiddels begonnen met de wat intensievere trainingen en met het hardlopen blijf ik nog even bij de duurtrainingen maar ook daar begin ik over 2 weken met de intensievere trainingen.

Ik heb inmiddels drie wielerwedstrijdjes gereden: Het Catalaans klim-kampioenschap, hier ben ik 3e geworden. Dat was natuurlijk heel gaaf om bij de eerste wedstrijd meteen podium te rijden. Een rare ervaring als je op de klim in 3e positie naar achter kijkt om te kijken of de hele groep al over je heen gaat komen en om dan te zien dat iedereen al is gelost!!!

Daarna twee criteriums wat verbazingwekkend goed ging. Maar helaas bij allebei materiaalpech en een rondevergoeding kennen ze niet in Spanje. Dat was twee keer even erg zuur om verre reizen te maken om vervolgens weer snel terug naar huis te gaan. Helaas zijn er hier niet veel wedstrijden meer, dus moet ik een andere manier gaan zoeken om die wedstrijd -hardheid en -snelheid in de benen te krijgen. Ik hou jullie op de hoogte!

podium blancesLas preparaciones para los duatlonnes este año van muy bien! En octubre empieza la temporada y el 16 de noviembre el objetivo grande: campeonato nacional en Holanda.

 

Dit bericht werd geplaatst in 2014 Duathlon seizoen, Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s