2e Duathlon

Yo!

De tweede duathlon zit er op: “Pyramide Duathlon” in Utrecht. Er zit verbetering in. Deze duathlon zag ik puur als training vanwege twee puntjes: 1. het was veel hardlopen (in totaal 13,5 km) waar ik nog niet op voorbereid was op wedstrijdsnelheid en 2. Afgelopen week veel getraind. Ideaal om nog eens te oefenen en hard te trainen.

Meteen vanaf de start deed ik volledig mijn eigen race. Niks forceren bij het hardlopen en vol gaan bij het mountainbiken. Dat ging zowel fysiek als technish een heel stuk beter (Thanks Pim!). Ik was zelfs nog 4e geworden.

Een minder leuk puntje is dat ik vlak voor de finish de luidspreker hoorde zeggen dat de man die nét voor me finishde derde was geworden (ik had geen idee op welke positie ik zat, vanwege ook de vele “duo’s” in het deelnemersveld)… Ik had er gerust nog een sprint uit kunnen trekken als ik dat had geweten. Geeft niet! Ben ik nog meer gebrand voor de komende duathlons. Nu heb ik een periode van drie weken zonder duathlons en daarna beginnen de belangrijke voor mij waar ik hoge doelen voor had (nog steeds heb..?). Dat betekend 3 weken vol trainen. Weer even net als vroeger 🙂 trainen, goed rusten, goed eten, massages, etc. Ik vind het wel leuk weer even voor 2 maandjes. Wat is dat toch hè..?

— later wat fototjes–

Ayer cuarto en el segundo duatlón, en Utrecht. Voy mejorando! Este duatlon era mucho correr en pie (13,5 km) y relativamente poco bici (27 km). Así que no era lo ideal para un ciclista, pero muy buen entreno.

Ahora 3 semanas sin carreras y después empiezan todos los fines de semana los duatlones importantes. Así que a entrenar! y a gana…… bueno, espera… No digas eso Paul, es peligroso 😉

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s