Off road duathlons

Na een periode van weinig trainen, veel aan Campo Bicicleta werken en even op vakantie gegaan naar Valencia, ben ik weer beetje bij beetje gaan trainen. Hoewel Campo Bicicleta nu doel nummer 1 is, heb ik nog een aller laaste sportieve doel op hoog niveau; in de herfst het off road duathlon seizoen in Nederland zo goed mogelijk doen!

Al heel wat keren heb ik meegedaan aan duathlons na een 10 tal hardlooptraininkjes na het wielerseizoen en in Nederland wist ik me dan meestal wel op het podium te krijgen. Aankomende herfst zijn Celeste en ik 3 maandjes in Nederland en dit keer wil ik er eens echt helemaal voor gaan. Ik ben al 1 maand bezig met hardlopen en korte mountainbike trainingen. Voorlopig laat ik de wielerwedstrijden voor wat het is. Ik zal hier en daar een wedstrijdje meepikken als voorbereiding op de duathlons. Alleen de kans bestaat er dat ik mezelf nog een keer in vorm train voor de ronde van Valencia. Ik organiseer voor twee Nederlandse ploegen de deelname aan deze mooie etappekoers in september en wie weet ga ik de ploegen niet alleen assisteren buiten de koers, maar ook zelfs IN de koers

Wie weet kan ik in oktober, na mijn eerste duathlon, goed nieuws uitbrengen hier op mijn blog! Ik ben overigens weer op zoek naar een persoonlijke sponsor, wil jij (net zoals voorgaande jaren Verbakel en Telcom deden) jou naam op mijn duathlon-pak, neem dan contact met me op!

Ya que mi nueva empresa necesita mucho trabajo he dejado el ciclismo. Ahora tengo un último objetivo deportivo y después 100% Campo Bicicleta desde Girona . El último objetivo: los duatlones de montaña para este otoño en Holanda. A ver que tal me va.

Dit bericht werd geplaatst in 2013 - CKT NOVATEC / Duathlons, Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s