In vorm… wat nu? / En forma… y ahora que?

Hoi allen,

Ik ben deze dagen mijn goede benen aan het laten zien aan de mooie omgeving hier in Madrid, aan de dieren en … verder doe ik er weinig mee…

Ik ben terug gekomen na 1,5 week Nederland. Ik heb een heleboel positieve zaken kunnen regelen voor Campo Bicicleta. Ik proviteerde meteen van de vele wedstrijden in Nederland. Ik heb 3 wedstrijdjes gedaan in 5 dagen en ik was prompt in vorm, oftewel ik had daarna dat ritme te pakken. Op zich een leuke ervaring. Daar waar ik voorgaande jaren 1 of 2 etappekoersen nodig had om me in vorm te rijden, lukte het nu met 3 wedstrijdjes (waarvan 1 criterium in Papendrecht en 2 simpele zomeravondcompetities).

Nu alweer een weekje thuis na ook nog een weekend in de Franse Vogezen waar ik een wielerweekendje heb georganiseerd voor drie fanatieke hobbywielrenners die ik naar de Cyclosportief La Marmotte begeleid, wat heel leuk was! Maar nu? Geen wedstrijden hier… 😦 Het ziet er naar uit dat ik de komende 4 weken geen elite/ belofte koers zal rijden tot 27 juli een klassieker in Catalonie. Daarvoor is er misschien nog wel 1 wedstrijdje, maar dan weer op 400 km van Madrid. Nouja, dan maar genieten van de trainingen. Lekker die bergjes opknallen hier.

30 juni ga ik voor een week naar de Franse Alpen waar ik met Campo Bicicleta een groep fietsers ga begeleiden bij de Cyclo onder de Cylos: La Marmotte. Ik mag zelf ook meedoen, dus ookal zal ik niet meer dat ritme hebben, moet ik er natuurlijk wel het beste van maken!

Hola!

He vuelto de Holanda. Organizando las cosas para el Campo Bicicleta. Aproveché del pais de ciclismo donde se puede hacer todos los dias una carrera. Hice 3 carreras en 5 dias y me puse hasta en forma! Ahora ya desde hace una semana he vuelto a casa en Madrid y estoy volando en los entrenos… Y no tengo la oportunidad de demonstrar mis piernas 😦  En un radio de 300 km no había ninguna carrera y no va a haber en unas cuantas semanas. Es una pena.

El 30 de junio me voy con el Campo Bicicleta a los Alpes en Francia una semana donde entrenaré un grupo cicloturistas holandeses. Participamos en la marcha famosa “La Marmotte”.

Dit bericht werd geplaatst in 2013 - CKT NOVATEC / Duathlons. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s