Seizoen 2013 / Temporada 2013

Hola allemaal,

In december is het contract getekend! Ik rijd volgend jaar voor de volgende ploeg: CJAM NOVATEC. Een hele mooie ploeg die de zaakjes goed heeft geregeld. Ik heb er erg veel zin in. De ploeg zit in Girona. Ik zal dit jaar veel in Catalonië koersen.

Na het teleurstellende seizoen van 2012 heb ik erover gedacht om te stoppen met wedstrijdwielrennen en me nu al full-time op mijn Campo Bicicleta richten. Ook vanwege de doping-dingen die er allemaal aan de hand zijn. Niet alleen bij de pro-tour renners … Er is dit jaar een hoop aan het licht gekomen hier in Spanje. Toen ik in september en oktober al die berichten las over positieve uitslagen in testen, van precies die wierlenners die het mij de afgelopen jaren heel moeilijk maakten in de koersen, werd ik daar niet vrolijk van … Maar deze nieuw ploeg heeft mij weer enthousiast gemaakt. Ik ga weer lekker knallen in de koersen! Fuck al die vals spelende NEP sporters!!

Na mijn duathlon-seizoen ben ik begonnen met de voorbereidingen voor het seizoen 2013. Ik ben voor het eerst een groot deel van de winter in Pamplona gebleven (voorgaande jaren was ik in de wintermaanden in Zuid-Spanje te vinden). Ik heb heel wat uurtjes in de regen moeten trainen. Maar desondanks zijn de trainingen verassend goed gegaan. Ik voel me erg fijn hier in Pamplona en dat heeft blijkbaar een meerwaarde. Ik heb stiekum het idee dat ik weer een stapje sterker ben geworden dan vorig jaar. Met een strakke planning kon ik elke ochtend aan mijn Campo Bicicleta werken en in de middag op de MTB, racefiets, fitness, hardlopen en zwemmen.

Ik heb nog een maandje om hard te trainen en dan in maart begint het seizoen! Ik ga jullie dit jaar weer op de hoogte houden van de wedstrijden.

CJAM shirt

En diciembre he firmado el contrato! Este año corro para el equipo CJAM NOVATEC. Un equipo en Girona, muy guapo. Tiene las cosas bien organizado. Ya tengo muchas ganas!!

Después la temporada 2012 decepcionada he estado pensando de dejar correr en bici. También por todas las noticias de dopaje en el ciclismo (no solo en el Pro-Tour…). Me pongo muy mal cuando leo noticias malas de corredores que me han hecho mucho daño en las carreras de los últimos años. Pero, mi equipo nuevo me ha animado de nuevo y voy a dar guerra en las carreras! Que se joden a todos que practican el deporte sucio, les llamo deportistas falsos.

Después los duatlones me he puesto a preparar la temporada. La primera vez que lo hago en Pamplona. He estado entrenando bastante horas en la lluvia. Pero… la verdad es que no ha ido nada mal. Me siento bien aquí y eso tiene sus ventajas. Es mas, creo que me siento otro año mas fuerte… Con un planning muy stricto he podido trabajar todos las mañanas en mi Campo Bicicleta y por las tardes en la bici de montaña, bici de carretera, correr en pie, gimnasio y nadar.

Falta tan solo un mes para empezar la temporada! Otro año os voy a escribir aquí como me van las carreras.

Dit bericht werd geplaatst in 2013 - CKT NOVATEC / Duathlons. Bookmark de permalink .

Een reactie op Seizoen 2013 / Temporada 2013

  1. Jack zegt:

    Super Paul! Fijn dat je de motivatie weer hebt kunnen vinden. Heel veel succes komend seizoen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s