Duathlon Aragon

Van het weekend weer een off-road duathlonnetje gedaan en waarschijnlijk ook de laatste van dit duathlonseizoen. Dit keer de kampioenschappen van Aragon (de staat dat rechts van Navarra ligt). Ik ben 8e geworden.

Helaas is dit een slecht duathlonseizoen geweest voor mij. Daar waar ik voorgaande jaren nooit buiten de top 5 ben gefinished, ben ik dit seizoen alleen maar buiten de top 5 gefinished… 😦 Heeft ook wel te maken met de soort duathlons die ik heb gedaan: In het baskenland met veel technische afdalingen bij het hardlopen wat ik niet gewend ben. In Aragon was het voor het eerst een “normale” duathlon. Maar nu had ik last van de blessure “shin splint”. Ik besloot hem toch te doen, want het zou toch de laatste zijn, maar het was natuurlijk lastig hardlopen. Maar toch heb ik genoten. En geleerd. Volgend jaar ben ik waarschijnlijk in de herfst een paar maanden in Nederland en dan wil ik eens echt een sterk duathonseizoen draaien!

 

El fin de pasado mi último duatlon del año. El campeonato de Aragon. He sido octavo.

Este año no ha sido mi mejor temporada de duatlones 😦 Otros años nunca llegé fuera los primeros cinco. Este año todos los duatlones he llegado fuera los cinco. Tiene que ver también con los tipos de duatlones que he hecho este año: los de País Vasco con las bajadas técnica en el parte de correr en pie que no estoy costumbrado. En Aragon ha sido un duatlon “normal”, pero allí tenía dificultades de una lesion en la espenilla: “shin splint”. Como era el último, decidí participar igualmente. Pero he disfrutado mucho con un recorrido muy bonito. He aprendido. El año que viene tengo planes para hacer una temporada de duatlones muy buena en el otoño!

Dit bericht werd geplaatst in 2013 - CKT NOVATEC / Duathlons. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s