Einde wielerseizoen / Fin Temporada

 

Heeee wat is dit nou? Waar komen deze fotos (die vandaag zijn gemaakt) nou vandaan?? Ik heb een einde gemaakt aan dit wielerseizoen. Buiten het feit dat mijn ploeg al een paar maanden is gestopt met mij betalen had ik in de laatste wedstrijden geen plezier meer in de wedstrijden in deze zeer slecht georganiseerde ploeg Azysa. Ook duidelijk terug te zien in mijn uitslagen.

Ik heb besloten om vervroegd te beginnen met mijn traditionele Duathlon-seizoen. Ik ben wel eens nieuwsgierig als ik eens wat meer op hardlooptrainingen doe dan andere jaren of ik iets leuks kan doen in de duathlons. En volgend jaar dan? zal je je misschien afvragen… Ook hier ben ik hard iets voor aan het plannen. Maar ondertussen beginnen ook de eerste reserveringen voor Campo Bicicleta binnen te lopen voor trainingskampen in de winter. Altijd weer erg leuk om dat te organiseren voor die enthousiaste wielerploegen uit Nederland!

Eeeey que es eso? De donde vienen estas fotos (sacadas hoy)?? Ya se ha terminado mi temporada ciclista 2012 … Y como otros años; haciendo duatlons. Quiero olvidar esta temporada lo más rápido posible. Me he sentido nada bien en el equipo y se me hico dificil disfrutar en las carreras, que al final es lo más importante… Más tardo os explico toodo!

Dit bericht werd geplaatst in 2012 - Team Telco'm-Azysa, Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s