Klimtijdrit, Chrono escalada Blanes

Gister terug gekomen van een lang weekend Girona. Ik heb hier samen met mijn vriendin vakantiehuizen bezocht voor Campo Bicicleta. We hebben een paar hele interesante huizen gevonden die zéér interessant kunnen zijn voor fietsgroepen en voor prijzen die ik nog nooit eerder heb gezien! Bij één huis kregen we zelfs zogenaamde “catalaanse ezels” op bezoek, zie de fotos.

De laatste dag, gister (zondag) heb ik meegedaan aan een klimtijdrit in het mooie kustdorpje Blanes. 2 kilometer, steil omhoog. Van het strand naar het kasteel Sant Joan. Het waren twee sectoren: Eerst een “normale” koers. Dus een wedstrijd van 2 km klimmen. Iets wat ik nog nooit eerder heb meegemaakt.

Twee dagen ervoor had ik gelukkig de klim al verkent. En dan is het kwestie van een uur lang goed warmfietsen op de rollerbank en dan in 5 min naar boven knallen. Maarja hier is het natuurlijk nog belangrijker voorin te zitten vanaf de start dan hard kunnen fietsen. En dat eerste was mij helaas niet gelukt. In de twee bochten voordat het echt begon zat ik te ver van achter en het kostte me veel krachten om voorin te geraken. Toch werd ik nog 6e.

Daarna tijdrit op dezelfde klim; hier werd ik 3e. De twee tijden bij elkaar optellen en in het algemeen klassement werd ik 4e.

In zo’n wedstrijd wat mij goed ligt had ik op meer gehoopt, maar ik heb me er al bij neergelegd dat ik langzaam aan meer energie in Campo Bicicleta aan het steken ben, dan in het wielrennen. Mijn doel in de wedstrijden is nu: genieten. En dat heb ik gedaan.

Ayer hemos vuelto de un fin de semana largo Girona. La chrono escalada no ha ido como me he esperado (cuarto he hecho), pero si que hemos podido ver muchas casas para alojamiento para los ciclistas que vengan a Campo Bicicleta. Muy interesante!

Dit bericht werd geplaatst in 2012 - Team Telco'm-Azysa. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s