Rustperiode

Bedankt voor de berichten!!

Ik zit midden in mijn rustperiode. Ik heb nu een week lang de fiets niet aangeraakt. Nouja, bijna niet dan. En dat is voor mij een hele prestatie! Ik heb hiermee dan ook mijn persoonlijke record verbeterd sinds enkele jaren. Voorgaande jaren moest ik vaak toch een klein rondje maken op de fiets. Maar nu had ik een super gezellige week met mijn familie hier in Spanje doorgebracht. Mijn ouders vierde hun 30 jarige huwelijk hier. Dat maakt het makkelijker. Kijken of ik dit nog een week kan volhouden. Voor de niet fietsers: Het is belangrijk om je lichaam eens in het jaar helemaal rust te gunnen en dat is direct na het wielerseizoen het beste moment. Dit is ook het moment om een beetje uit te gaan en hier en daar een biertje pakken πŸ™‚ En nou wil het net zo zijn dat het feestdagen zijn in Girona. Komt dat even mooi uit.

Zo, nou ik heb in elk geval besloten om nog 1 jaar de poging te wagen met het fietsen. Dit jaar is het niet gelukt, maar omdat ik er zo dicht tegen aan zit en ik een enorme progressie weer heb gemaakt dit jaar heb ik besloten het nog 1 jaar te proberen. Maar zo makkelijk is dat nog niet. Daar waar vorige maand het nog leek dat ik het voor het zeggen had bij welke goede ploeg ik kon rijden, lijkt het nu een heel stuk moeilijker. Dan heb ik het over amateur ploegen die zijn renners betalen en kost en inwoning regelen. En dat is wel een must om 100% voor het wielrennen te gaan. Vorige maand was ik aan het praten met vele ploegen omdat ze het interressant vonden dat ik zo hard de bergen op fietste en de meeste hadden de laatste koersen wel flinke uitslagen verwacht van mij. Maar helaas zijn die uitslagen uit gebleven. Vele door pech en/ of tactische fouten in de koersen. En nu moet ik heel serieus erachter aan gaan om een goede ploeg te vinden. Wel is een ploeg in Frankrijk nog aan het wachten op wat hun eigen renners doen en als er een plekje vrij komt ik wel kans maak. En nog zo’n ploeg in het Baskenland. Maar daar moet ik niet op gaan wachten. Ik ga de komende periode proberen te bellen met ploegen.

Dan komt er nog een ander probleem bij: De financien.      Ik had tot nu toe mijn financien steeds net in orde. Er kwam precies evenveel geld binnen als ik uitgaf aan wonen en eten. Maar omdat mijn racefiets is gestolen heb ik mijn ploeg laatst 800 euro moeten betalen. Dus sta ik nu 800 euro in het rood. Verder, volgens mij heb ik dat nog helemaal niet verteld, is mijn mountainbike laatst OOK gestolen…….. Er is hier in Girona een groep bezig met fietsen stelen. Er schijnt in een hele korte tijd een hele hoop fietsen te zijn gestolen, waarvan 2 van mij dus. Op de 1 of andere manier moet ik een nieuwe mountainbike gaan regelen. Omdat ik hier mijn werk mee deed (pizza’s bezorgen) en ik dat nodig heb om in de winter mijn voorbereiding op het volgende seizoen goed uit te werken. Ik heb het een tijdje niet meer zien zitten om hiermee door te gaan en terug te komen naar Nederland en gewoon weer wiskunde les gaan geven op een school. Dan heb je tenminste een vast inkomen en zekerheid en een ‘normaal’ leven. Maarrr, ik ga het toch gewoon proberen. Ik weet nog niet precies hoe ik dit financiele probleem ga oplossen. Maar ik ga er wel wat op verzinnen. Ik zie het als een uitdaging en dit mag mijn doel niet in de weg staan.

Ik houd jullie in elk geval op de hoogte van de ontwikkelingen.

Verder denk ik dat ik met de kerstdagen weer in Nederland zal zijn. En ik wil heel graag de familie Kneppers weer zien in deze dagen!! Jullie volgen mij zo erg hier, dat vind ik echt gaaf. Ik hoop dat er net als voorgaande jaren iets wordt georganiseerd gaat worden bij opa en dat ik vele kan zien en in het echt met jullie kan praten. En Nick, jij moet dan ook komen he! Vorig jaar was ik ook gekomen, alleen een beetje te laat, want iedereen was er alweer vandoor.

Als laatst wil ik zeggen, sorry van mijn taal. Maar mijn Nederlands wordt steeds slechter. Veel dingen zeg ik verkeerd, omdat ik het dan letterlijk vertaal vanuit het Spaans. Ik weet zeker dat ik dat hier en daar in dit bericht ook heb gedaan.

Tot ziens!

Dit bericht werd geplaatst in 2006 & 2007 - Team Massi. Bookmark de permalink .

5 reacties op Rustperiode

 1. Nick Kneppers zegt:

  Super dat je het nog een jaar gaat proberen Paul (y). Ik hoop jou ook weer eens te zien als je terug bent in Nederland.

  Groetjes Nick.

 2. Ik ben heel benieuwd hoe het allemaal gaat lopen en welke truc je gaat verzinnen om met de huidige problemen te dealen. Houd ons op de hoogte!

  Mattijs

 3. michael zegt:

  hi opperpaul!

  ik weet evt nog wielen te koop voor je.

  lage velg shimano carbon dura ace wielen.

  eurotje of 700.
  voor tuben
  1150gram de set.

  interesse? wel snel beslissen!

  ciao!

 4. Bogie zegt:

  He Paul, ik lees met plezier je verhalen en bewonder je doorzettingsvermogen. De aanhouder wint toch?

  Zelf ga ik volgend voorjaar verhuizen en met de beruchte Appeltaarters (farm frites ploeg? Leo vd Velde, ken ke ze?)in Rockanje meefietsen. Eens kijken of ik daarmee mee kan rijden πŸ˜‰

  Succes met alles daar en geniet van de rust. Je weet wat good old Joop zei: De tour win je in bed!

 5. Helena zegt:

  het Paules! Beetje laat misschien, maar ik heb het ontzettend druk gehad nadat ik zondagmiddag mijn eerste stap op Nederlands grond deed. Maarrr ik vond het echt suuupergezellig/leuk/gaaf de week in spanje πŸ˜€
  Ik hoop echt dat je een beetje een goede ploeg kan vinden en dat je in Spanje kan blijven! (dat is wel zo handig met de taal en gewoontes en dat soort dingetjes, en het is natuurlijk leuk dat wij dan lekker in spanje op bezoek kunnen ^.^)
  hou ons op de hoogte!!
  kusjevanjezusje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s