Berichtje van Anneke

Stiekem schrijf ik een berichtje op Paulxb4s weblog. Hij weet het niet, dus straks leest hij dit en dan denkt ie xb4huh!?xb4. Haha.
Met Paul zn fietsen gaat het niet zo goed, want hij heeft niet zoxb4n goede voorbereiding. Want denk niet weinig heeft te maken met het feit dat Mattijs en ik hier zijn :p Donderdag en vandaag (zondag) had hij eigenlijk een koers, maar hij is naar allebei niet gegaan. Donderdag omdat hij te moe was. Vandaag wilden Mattijs en ik hem gaan aanmoedigen in Blanes. Wij om half 6 (!) opstaan, om de trein van half 7 te halen… oh wacht, het is zondag. Eerstvolgende trein ging pas om half 9, dus dat had vrij weinig tot geen zin meer. Het was trouwens ook een rare koers, hij was maar 2 km. Alleen maar een bergje op.

Terwijl Paul eigenlijk zou moeten rusten en herstellen, zijn we donderdag hier uitgeweest in een openlucht disco. Heel gezellig. Vorige week paar keer naar het strand geweest, een dag in Girona rondgebanjerd en op zn Spaans smiddags uitgebreid gaan eten daar. Jammer genoeg is het dit weekend heel slecht weer hier, vandaag zelfs regen. Vandaar dat we niet veel hebben gedaan afgelopen dagen. Ohja, ik ben gister wel de hele dag naar Barcelona geweest. En verder lekker chillen!

Nou, het volgende berichtje zal weer van Paul zijn!

Dooeii, x.

Dit bericht werd geplaatst in 2006 & 2007 - Team Massi. Bookmark de permalink .

2 reacties op Berichtje van Anneke

 1. Trudy zegt:

  Wat leuk om een berichtje van Anneke te lezen. Genieten jullie een beetje van de vakantie daar?
  Mijn vakantie in de Ardennen was helemaal super! Een camping met survival-team 🙂 Dus we hebben gekajakt, gemountainbiked en gaan klimmen en abseilen. Ze hadden wel door dat ik een wielrenster was, want kon makkelijk meekomen door de bossen en rivieren.
  Ik ben benieuwd hoe je koers vandaag is gegaan? Jochem rijdt vandaag niet de hel van het westland. Hij heeft afgelopen zaterdag een hersenschudding opgelopen, toen hij meedeed aan Fiets ‘m erin bij de zomerfeesten in Schipluiden. Hij heeft de eerste prijs gehaald voor de snelheid en ging daarna nog een keer, maar toen ging het mis :s Nu veel rusten dus… Jelle was bij het criterium 2e geworden.
  Volgende week krijg ik mijn rooster, dus dan kunnen we even kijken wanneer ik een weekend naar je toe kom.
  Veel succes verder! x

 2. Reed zegt:

  paulinspanje.web-olg.nl, how do you do it?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s