top 10 gereden!

Yo!

29 juli had ik een koersje. Net voor die meerdaagse waar ik me uit moest slofen voor de kopman. Dat was 29 juli, de ‘Cursa Gran Premi del Prersecxb4 en nu zijn de uitslagen op internet gezet en zie ik dat ik 8e ben geworden! Goeie zaak. Dat was die koers waar ik zelf heen ben gegaan met de trein, omdat ik niks met mijn ploegleiders te maken wilde hebben en die heb ik toen min of meer genegeerd die dag. Voelde me niet zo lekker in die koers daardoor, maar dus toch nog 8e. Het was een hele zware koers, er hadden maar 18 man uitgereden! http://www.ciclisme.cat/clasificaciones/07-29-07_El_Morell.doc Mijn kalender is nu als volgt:

wo 15 aug: 1 daagse

do 16 aug: criterium

zo 19 aug: criterium in Blanes (aanmoediging door Anneke en Mattijs)

vr 24 aug: 1 daagse

En dan nog heel veel 1 daagses. Voorlopig even geen etappekoersen. Ik hoop dat ik, ondanks deze niet al te goede fiets meer, nog wat uitslagen kan rijden.

Dus Mattijs, zondag mag je zelf kijken hoe hard ik omhoog rijd hehehe. Het is een criterium met een klimmetje erin.

Dit bericht werd geplaatst in 2006 & 2007 - Team Massi. Bookmark de permalink .

3 reacties op top 10 gereden!

 1. lia kneppers zegt:

  hoi Paul, het gaat gelukkig weer wat beter zo te lezen; ik bedacht me dat je eigenlijk nog wat verjaardagscadeautjes van me te goed hebt, dus die komen binnenkort op je giro. heel veel succes, vooral 16 augustus, want dat is mijn verjaardag! groetjes Lia

 2. Zeg, is het geen idee om tijdens die criterium in Blanes een reservefiets van een andere ploeg jatten? Als jij nou de aandacht afleidt door de show te stelen dan gaan Anneke en ik stilletjes kijken of we een onbewaakte fiets kunnen vinden..

  Gaaf dat je op eigen houtje naar die koers bent gegaan en gewoon in de top 10 hebt gereden. Bewijst maar weer dat de invloed van de ploegleider van zeer relatieve aard is. Als hij te vervelend wordt regel je heus wel weer wat anders.

  En alvast gefeliciteerd tante Lia!

  Mattijs

 3. De link voor de uitslagen doet het overigens niet, de blog heeft de laatste 4 karakters weggelaten. Dus voor de mensen die de uitslagen willen bekijken, je moet er even “.doc” achter typen. Het is een Word bestand.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s