Vuelta Ciclista a Toledo

Yo,

Ik kan heel kort zijn over deze vuelta. Weer hetzelfde als de vorige. Eerste etappe de kopgroep gemist en de rest van de etappekoers knechten voor de twee die er wel bijzaten van ons team en dan erachter komen dat ik veel harder bergop rijd dan die twee, maar ik niet mag, want ik moet bij ze blijven en helpen na de klim weer naar voren brengen. De vuelta was vrij ‘vlak’. Elke dag wat bergies van 3e cat. en heel af en toe van 2e cat. Maar stelde niet veel voor. Geen bergen waar het verschil echt gemaakt kon gemaakt worden. We hebben het wel weer aardig gedaan. 1e etappe ploegmaat 3e en de laatste etape 2e. Toch ben ik niet heel ontevreden, want ook met deze oude krakfiets rijd ik gewoon met de beste mee omhoog. Er zit zo’n enorm verschil tussen vlak en bergop bji mij. Echt ongelooflijk. Op het vlakke met de wind zit ik af te zien als een gek, vooral als ik op kop moet rijden voor het team. En dan komt er een klim en rijd ik zo met twee vingers in mijn neus omhoog. Laatste dag bijvoorbeeld was er de zwaarste klim van de vuelta, 4 km. 1 km voor de klim een valpartij. Ik zat erachter. Ik knalde erop, maar had niks en kon na wat puzzelen mijn fiets pakken en weer opstappen. Ik als een gek terug naar het peleton en op de klim reed ik zo van de laatste naar de eerste plek in het peleton en op de top waren we met 12 man alleen… Zo, wat zeg je me daar van ๐Ÿ™‚ Er komt nog wel een keer een tijd dat ik voor mijn eigen kansen mag gaan en dan gaan we wat beleven. De eerste 2 dagen was het overdag trouwens 43 graden daar. We begonnen vroeg, maar het laatste uur reden we met 40 graden rond. Best warm is dat moet ik zeggen.

En bedankt voor de berichten. Ander team inderdaad. Maar pas volgend seizoen. Ik heb nog maar 1 etappekoers dit seizoen. Voor de rest alleen 1-daagse en daar gewoon zoveel mogelijk die 2 gekken ontwijken. Maargoed, inmiddels is het hele team gek geworden van die twee.  Jochem, ik ben in Girona t/m oktober. Wat ik daarna doe weet ik nog niet. Ik denk dat ik in Spanje blijf, maar misschien een andere plek. Hoewel ik heel graag hier zou willen blijven, maarja als ik van team ga veranderen zal dat wel niet praktisch zijn. Idd train ik af en toe met Slipstream, maar om daar bij te komen zal heel moeilijk zijn. Maar het is altijd goed om contacten te hebben, dat is zeker waar ๐Ÿ™‚

Nu uitrusten van de koers, ben weer helemaal op, gaar, dood, moe. Niet zo erg als die ene keer hoor, maar gewoon moe, ff paar dagen rustig aan doen. Mijn zusje Anneke komt vanavond hier aan en gaat ik met haar ff relaxt ‘vakantie houden’ ๐Ÿ™‚ En dan komt Mattijs de 13e als ik het goed heb. Dat wordt het helemaal een feest hier.

Dit bericht werd geplaatst in 2006 & 2007 - Team Massi. Bookmark de permalink .

2 reacties op Vuelta Ciclista a Toledo

  1. Feest! Precies! ๐Ÿ™‚

    Ik ben echt benieuwd of er de 10 dagen dat ik er ben een criterium of zoiets in de buurt is waar een berg in zit. Dan wil ik die snelheid omhoog wel eens even met eigen ogen aanschouwen!

    Mattijs

  2. Anneke zegt:

    Ha, ik ben nu bij Paul! Vandaag ben ik met hem meegegaan op de mountain bike, hij moest losfietsen en ging steeds vooruit bij een lange rechte weg. Super leuk, bergje op en heel hard bergje naar beneden. Mooi uitzicht.

    Mattijs, er is hier een soort openlucht disco in het weekend. Daar zijn paul en ik gister heen geweest maar paul moest weer vroeg (half 2) naar huis. Maar het was super gezellig, dus daar moeten we wel ef heen dan!:D Van te voren een paar glaasjes Sangria drinken enzo 8). Tot maandag! X

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s