slecht nieuws

Hoi,

Pfffffffffff, Wat een klote zooi hiero.

Woensdag is mijn racefiets gestolen. Ik ging een winkel binnen om te vragen of ik even mijn fiets binnen mocht zetten terwijl mijn fiets tegen het raam stond. Toen ik me omdraaide was hij wegx85 Nu heb ik een groot probleem. Ik moest de fiets aan het eind van het seizoen terug geven aan het team. Nu ben ik verder gaan fietsen op mijn oude fiets, maar die rijdt niet al te best meer. Donderdag toch die wedstrijd gedaan. Het was helemaal vlak, maar ondanks dat reed ik super goed. In kopgroep zat ik met een teammaat die goed kan sprinten dus moest ik weer knechten voor hem en werd laatste van de kopgroep: 12e.

En dan nu vandaagx85 ongelooflijk, ik zou eind van de middag een koers rijden en mijn ploegleider zou me een mail sturen met de tijd hoe laat we zouden gaan. Dat had hij letterlijk gezegt. ‘S ochtends had hij nog geen mail gestuurd en stuurde ik een sms. Reageerde hij niet op, dus belde ik op en toen zei hij dat hij me niet ging ophalenx85x85x85 #@!%&@##!

Die gast is geestelijk niet helemaal in orde. Ik had al veel vaker problemen met hem, maar ik probeerde elke keer weer gewoon aardig te zijn. Nu is dat voor mij voorbij. Hij kan de pot op. De hele ploeg vind hem een vreemde vogel en proberen hem al zo veel mogelijk te ontwijken, maar zo kan een ploeg toch niet werken.

Ik heb het helemaal gehad. Ik verkeer op dit moment in de beste vorm die ik tot nu toe heb gehad en zit hier thuis. Het liefst zou ik er helemaal mee willen stoppen voor dit seizoen. En dan volgend jaar nog een keer proberen in een ander team. Maar ik verkeer in zo’n geode vormx85.. aaargggg

Dit bericht werd geplaatst in 2006 & 2007 - Team Massi, Uncategorized. Bookmark de permalink .

7 reacties op slecht nieuws

 1. Mattijs Kneppers zegt:

  Shittt…..

  Issie verzekerd? Die fiets? En die ploegleider? (voor het geval dat je hem een klap verkoopt)

  Mattijs

 2. Trudy zegt:

  Klote man!!! Vraag je even of je je fiets binnen mag zetten, is ie een seconde later gewoon gejat :@ Echt zwaar *%$#@ Tjaah en nu… hopen dat je fiets op één of andere manier toch weer bij jou terecht komt.
  Paul, de moed niet opgeven en altijd positief blijven denken, want ik weet zeker dat JOUW dag(en) binnenkort komt.
  Ik hoop dat je toch binnenkort wat koersen mag gaan rijden, want deze topvorm mag niet verloren gaan aan thuiszitten. De verhalen van afgelopen etappe waren weer super om te volgen.
  Als ik je koers-schema zo bekijk, kan ik wel als verzorgster langskomen voor alle wedstrijden 😉 In september of oktober wil ik je huisje in Girona komen bewonderen. Maar eerst ga ik nog een weekje naar de Ardennen met een vriendin, lekker mountainbiken enso. Het parcours op Texel was trouwens weer geweldig!
  Hopelijk komt alles weer snel in orde en schrijf je leukere berichten op de site.
  Veel sterkte en succes! x

 3. Guus zegt:

  Paul wat KUT… Hopelijk heb je snel een nieuwe fiets en vinden ze deze weer terug…

  gr GUus

 4. Bogie zegt:

  Ik dacht ik bekijk weer eens je laatste ontwikkelingen…
  Balen Paul, van je fiets en dat gedoe in je team. Keep cool en behoudt je ‘moraal’ (Tour-woord nr 2) 😉

 5. Nick Kneppers zegt:

  Volgend jaar een andere ploeg ?
  Ik las een tijdje geleden geloof ik dat je mee getrained had met Team Slipstream, misschien moet je dat nog maar een keer doen en een goede indruk achter laten dan fiets je volgend jaar misschien wel met met Millar, Zabriskie en Vandevelde in de ProTour bij Chipotle (de nieuwe naam van de ploeg voor volgend jaar) . 😛

  Ik kan je nu alleen succes wensen en hopen dat dit seizoen toch nog tot een goed einde gaat komen en dat je volgend jaar gewoon doorgaat. 🙂

 6. Halmar zegt:

  Hey Paul,

  Wat klote zeg. ik hoop dat je snel weer de moraal krijgt om door te gaan, zeker nu je goed in vorm bent.
  Goed dat je al naar volgend jaar kijkt, maar ik hoop dat je dit jaar nog voor een andere ploeg kan rijden. kan je je ook individueel inschrijven voor van die rondes?
  Onze zaak gaat trouwens 30 augustus open!!

  Groetjes,
  Halmar

 7. Jochem zegt:

  Hola, klote van die fiets man. Vuile ratte;) Moeten ff afspreken wanneer ik weer eens langs kan komen. Denk je dat je na dit seizoen weer gaat verhuizen naar een ander team? Veel suc6 in toledo en ik spreek je.
  gr jochem

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s