vuelta sevilla etapa 1

senores y senoras,

He, ik heb in het hotel gratis internet, dus ik ga elke keer na de etappe heel snel een korte beschrijving geven van de etappe! Het hotel is trouwens super de super lux. Ze hebben er hier binnen een heel paradijs van gemaakt. Allemaal planten en watervalletjes.

Ik heb super benen!! Daar waar ik normaal de eerste etappe nooit goed ben en elke dag beter wordt ben ik nu in de eerste etappe al goed! Helaas zat ik niet in de onstapping van de dag. Ik heb er alles aan gedaan om dat wel te zitten, maar op een gegeven moment gingen er 2 teammaats mee en dan moet je dat respecteren en afstoppen. Later op de klim reed ik met de 3 beste omhoog! We waren met z’n 4en losgekomen van het peleton. Even dacht ik dat we naar de kopgroep zouden rijden. Maar dat was niet zo. Een team in het peleton liet dat niet toe en pakte ons terug. Daarna was de achterstand op de kopgroep opeens nogmaar 40 sec en regende het aanvallen. Ik zat er in de 2 van de 3 keren bij. Ik had super benen. Helaas. de kopgroep bleef vooruit en we kwamen met het peleton binnen.

Maar ik weet zeker dat het in 1 van de volgende etappes wel gaat lukken! Ik weet nog niet wat onze team tactiek zal worden nu. We zijn met een heel sterk team gekomen. 2 gasten hebben wat koersen gewonnen toen ik in NL en FR was.

Tot morgen!

Dit bericht werd geplaatst in 2006 & 2007 - Team Massi. Bookmark de permalink .

Een reactie op vuelta sevilla etapa 1

  1. Gaaf! Elke dag een update! Ik heb weer wat te doen in m’n pauze 😉

    Lekker man dat je zo goed in vorm bent!

    Mattijs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s