aankomende koersen

Hola!

Zo, mijn trainingen zitten er voorlopig op. Tot en met 28 augustus heb ik wel geteld 1 training gepland. Hoe kan dat? Omdat ik heel veel koersen ga rijden. Dus moet ik steeds herstellen van de koersen. Ideaal 🙂 Dat houd je heel erg in vorm al die koersen. Ik zie het erg zitten de komende tijd. Ik heb het idee dat ik een behoorlijke vorm heb op het moment. Afgelopen dagen aantal hele intensieve trainingen gedaan. Het was heerlijk weer afgelopen dagen. Ik heb geen wolk gezien zoals Mattijs en Anneke al zeiden 😛 30 graden, heerlijk! Ja, de meeste van jullie kennen mij al, trainen in 30 graden met volle zon vind ik het heerlijkst wat er is….ja, ik weet het ik ben een beetje gek. En dan de training steeds eindigen op een terrasje in een 1 of ander piep klein dorpje waar de steegjes zo klein zijn dat als je er met de auto doorheen wilt de zijspiegels in moet klappen. Drink ik een zumo de manzana of een zumo de naranja (appelsap enzo) en dan fiets ik het laatste stukje uit naar Girona om de benen te laten herstellen. Ben wel goed verbrand, maarja dat is niet anders.

Ik denk niet dat ik de ronde van Korea zal gaan rijden. Er zijn hier ook veel koersen in die tijd en ik wil nog even een paar flinke uitslagen rijden hier in Cataluña. Dus mijn programma zal er als volgt uitzien:

19-22 juli: Ronde van Sevilla

26 juli: Catalaanse criterium

28 juli: Klassieker

4 – 7 aug: Ronde van Toledo

11 aug: Catalaanse criterium

16 aug: Catalaanse criterium

19 aug: Catalaanse criterium

24 aug: Klassieker

28 aug: Criterium

Ik heb geen site van Sevilla kunnen vinden. Als jullie die nog vinden kan je me volgen daar. En anders vertel ik je naderhand hoe het is gegaan. Mijn tactiek is simpel: Eerste etappe rijden alsof het een 1-daagse is. Elke keer mee gaan in de aanval en hopen dat het groepje wegblijft tot het eind en dan het kopmanschap afdwingen binnen de ploeg. Want later komen de bergen en dan hoef ik alleen te volgen en omdat klimmen mijn ding is moet dat lukken! Ik las dat het er wel 35 graden is… heerlijk! 😛 Wel een beetje erg veel trouwens, maargoed is voor mij alleen maar een voordeel t.o.v. de andere.

En nog een website met fotos van de marmotte: http://marmotte2007.htsrules.nl  En hier ookonderaan ook een paar.

Tot na 22 aug! Ik ga nog even genieten van mijn vrije dagen voor de etappekoers!

Podium_prix_rouses3 La_marmotte Marmotte_podium2

Dit bericht werd geplaatst in 2006 & 2007 - Team Massi, Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op aankomende koersen

 1. Anneke zegt:

  Heey Paul,

  Hier een berichtje van Jip en mij. Wij hebben lekker het hele huis voor ons alleen. Hij wil ook wat typen: bff0 HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHjjjh. Dus dan weet je dat 🙂

  Hehe dat bericht van Mat ;p mooi.

  Maar die Catalaanse criteriums, zijn dat kleine rondjes waar ik bijv zou kunnen komen kijken?

  Succes in de 35 graden in Sevilla!

  Kus van je zus.

 2. Haha, op dat fotoalbum is bijna geen enkele foto van jou te vinden, zelfs niet op de groepsfoto’s. Was je soms doelgericht op jezelf aan het trainen? Voor één keer het sociale aspect aan de kant gezet? Ja, je had jezelf een doel gesteld hè..

  En op die paar foto’s waar je dan wel op staat zie je er zonder uitzondering bijzonder zelfverzekerd uit. Er zal vast een verband zijn met de gewonnen bekers 🙂

  Tot over een kleine maand!

  Leuk,

  Mattijs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s