Vuelta a Lleida en het NK

he yo!

Zondag reis ik af naar Lleida. En maandag begint het spektakel. Het zijn 6 dagen. Tot en met zaterdag. Het zal lekker zwaar worden, want de meeste die er aan de start staan zijn profs. Het zal tactisch ook lastig worden. De eerste twee dagen zijn nog niet zo zwaar. Zal in deze twee dagen al een kopgroep wegrijden waar ik bij moet zijn? Of moet ik me sparen voor de bergen…? Ik hoorde vandaag dat de koers meestal pas beslist wordt in de bergen. Maar ook kreeg ik veel tips om de eerste 2 dagen toch heel attent te koersen en heel vaak meespringen in ontsnappingen. Maar ik weet van mezelf als ik dat te veel doe, ik mezelf opbreek… Toch ga ik dat wel proberen. Verder rijden er twee gastrenners met ons mee van het oude prof team Massi. Jullie kunnen het ook bijhouden op de site http://www.vuelta-lleida.com/2007/index.htm en misschien zijn er wel sommige van jullie die af en toe een berichtje kunnen achterlaten.

Verder is het nu zeker dat ik het NK Wielrennen ga rijden. Ik heb al genoeg gepresteerd hier in Spanje om mee te mogen doen aan het Nederlands Kampioenschap en ze hebben me op de deelnemerslijst gezet. Dus dit is mijn volgende doel na de vuelta Lleida zijn. Na de vuelta zal alles in het teken van het NK staan. Dat zal plaats nemen op zondag 1 juli in Maastricht. Ik kom daarom al woensdag 20 juni aan in Nederland (vliegveld Eindhoven) om me goed te kunnen voorbereiden. Dan zal ik Michael Boogerd eens laten zien hoe je moet klimmen in de Limburgse heuvels 😛

OK, ik spreek jullie na de vuelta wel weer. Ik ga nu pizzas bezorgen en morgen zal ik de hele dag bezig zijn met me spullen voor te bereiden.

Hooooi!

Dit bericht werd geplaatst in 2006 & 2007 - Team Massi, Uncategorized. Bookmark de permalink .

9 reacties op Vuelta a Lleida en het NK

 1. Nick Kneppers zegt:

  Met het NK rijdt je toch ook echt tussen de prof’s, en wat valt er voor jou te winnen dan, want het is ook zo als je eerste van jou categorie bent dat je dan kampioen bent.

  Verder veel succes in Lleida, het parcours moet jou wel liggen, alleen jammer dat er geen aankomst bergop is ofzo, de meestel coll’s liggen ver voor de finish.

  Greetz Nick.

 2. Nou jongens, ik denk dat we maar alvast een groepsreis naar maastricht moeten gaan plannen voor 1 juli, nietwaar?

  Mattijs

 3. Anneke zegt:

  Juist, ik ga je in ieder geval wel aanmoedigen daar Pal!
  Enne laat die Spanjaarden nou maar gewoon ff zien dat je de beste bent, je hebt ze nu wel lang genoeg aan het lijntje gehouden..
  😀

 4. annemieke zegt:

  Gaaf hoor!!!!

  Heel veel succes!(Y)

 5. Hee mensen, ik kreeg gisteren (6 juni) een SMS van Paul met een update:

  “Het is een kopie van Tarragona: knechten. Vandaag moet ik me sparen en bij de laatste binnenkomen, voor morgen moet ik ik onze kopman bijstaan. Helaas 1e etappe groep ontsnapt..”

  Ben benieuwd hoe het afloopt..

  Mattijs

 6. Trudy zegt:

  Heel veel succes met de etappes! En tot ziens in Holland 🙂

 7. Helena zegt:

  spannend spannend! succes met je kopman bijstaan morgen!!
  Ik heb heeeel erg gezondigd! Al lang niet gefietst! oepsie! snel maar weer eens doen (A)!!
  veel succes en ik zie je over 2 weken in NL!!
  doeg :D!

 8. Joost zegt:

  Moge Paul,

  Ben je van 4 t/m 7 juli nog in Nederland? Wij hebben nog een plekje over voor de Tour de la Provence du Luxembourg. 4-daagse etappekoers in de Ardennen.

  Ik hoor het wel.

  Mzzl,
  Joost

 9. Lennart zegt:

  Gaaf man dat je het NK gaat deelnemen tussen die prof’s. je weet toch wel dat het de laatste keer is dat je michael Boogerd iets kunt laten zien op het NK?

  Succes!!

  de groeten

  Lennart

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s