Vuelta Tarragona "knechten"

Jongens,

even heeeeel snel een berichtje voordat ik naar de spaanse les ga. Ik ben gisteravond terig gekomen, want gister hebben we met de ploeg nog een koers gereden.

De vuelta ging mega goed. Het stond voor mij in het teken van knechten voor een supersprinter in onze ploeg. Ik was een meesterknecht. Nog nooit eerder zoiets gedaan. Deze jongen had dit seizoen alleen nog in de piste gereden. Hier heeft ie een hoop gewonnen tussen de profs en ik heb vanaf etappe 2 keihard gewerkt voor hem. Later leg ik wel meer uit. Ik heb kilomters lang op kop gereden. Ik heb hem paar keer terug gebracht naar het peleton na lekke banden. Dat soort dingen. En de laatste etappe, wat traditioneel getrouw altijd mijn beste is heb ik echt mega veel geknecht. Ik mag zeggen dat het mede door mij tot een massasprint is gekomen, helaas kwam onze sprinter opgesloten te zitten in de sprint. Tot aan de laatste 500 meter voor de finish heb ik op kop gesluurd en nog net de kopgroep bijgehaald.

En nu zie ik inderdaad dat ik ook nog 24e ben geworden. Echt gaaf. En de klimtijdrit ging super goed! Ik ben nog nooit een uitslag gereden in een tijdrit. Ik begin het al aardig door te krijgen hoe je zoiets moet aanpakken. Ik was 25e geworden.

Later meer

Dit bericht werd geplaatst in 2006 & 2007 - Team Massi. Bookmark de permalink .

10 reacties op Vuelta Tarragona "knechten"

 1. Eelke zegt:

  Hoi Paul,

  En je was van plan het rustig aan te doen. Dan is dit natuurlijk een supergoede training voor de volgende vuelta. Wanneer was deze ook alweer en waar?

  Groetjes,
  Eelke

 2. Paul zegt:

  klopt ja, ik zou rustig aan doen, maarja als je zoxb4n goede sprinter in je team hebt… Ik heb er een heel goed gevoel over, want ik ben helemaal niet zo moe nu. Gister gewoon een koers gereden wat nog goed ging ook en vandaag hersteltraining. Ik ga deze week iets doen wat ik normaal niet doe: doortrainen. Morgen heb ik al een training in de bergen gepland. En dan 5 dagen voor de vuelta rustig aan.
  De volgende vuelta is in Lleida. Van 5 t/m 10 juni. Het is een etappekoers voor continental-teams (een ‘UCI-koers’) met enkele amateur ploegen (zoals Massi). Ik weet zeker dat je de website zou hebben gevonden, maar hier heb je hem alvast: http://www.vuelta-lleida.com/2007/index.htm

  Morgen zal ik een verslag maken wat er allemaal is gebeurd in Tarragona.

 3. Anneke zegt:

  goed gedaaan! πŸ™‚

 4. annemieke zegt:

  leuk hoor:D

 5. Nick Kneppers zegt:

  Laat die jongens van Davitamon-Win for Life eens zien wie de echte talenten van de Benelux zijn hΓ© πŸ˜€

 6. Trudy zegt:

  Super! Ga zo door πŸ™‚ of nog beter worden natuurlijk πŸ˜‰ x

 7. Nick Kneppers zegt:

  Heej Paul, rijden er nog jongens van de Continentale ploeg van vorrig jaar in het team van nu ?

  Hier de ploeg van vorrig jaar :
  http://www.dewielersite.net/db2/wielersite/ploegfiche.php?id=12269

  Ik heb voor het spel procyclingmanager de spain database van 2006 gedownload en nu kan ik ook met Massi rijden, ik heb jou natuurlijk in het team gedaan en ga proberen in de Tour de France te komen πŸ˜›

 8. Paul zegt:

  Cool πŸ™‚
  Ja, er rijden twee renners van vorig jaar mee:
  -Garcia Espejo, Francisco Javier (klimmer)
  -Parra, Antonio Miguel (sprinter pur sang)
  Ik samen met die eerst genoemde zijn de kopmannen voor de vuelta lleida.

  Ik moet nog altijd een verslag van tarragona maken, want er is een hoop gebeurt, ook minder leuke dingen die ik jullie moet vertellen. Maar ik moet daar even de tijd voor vinden. Ik heb nu examens van de Spaanse cursus en ik ben aan het trainen. Hoewel dat doortrainen na de vuelta tarragona niet doorging, want 2 dagen erna kreeg ik dan toch die gebruikelijke ‘tegenklap’ dat je je een paar dagen heel moe voelt en niet goed kan trainen. Logisch, want je lichaam heeft rust nodig na zo’n koers… Maar nu ben ik dan wel weer aan het trainen. Maar het verhaal komt er nu wel bijna aan.
  Groeten Paul

 9. Susanne Kneppers zegt:

  Ha Paul,

  Mooi om te lezen dat het allemaal zo goed gaat, ook met het “knechten”. Je komt steeds dichterbij!
  Alvast heel veel succes gewenst voor de maand juni!

  Groeten, Susanne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s