ben opgebeld door een profploeg

Jongens, even snel een berichtje!! Wat me nu weer is overkomen. Ik was rustig mijn ontbijt aan het klaarmaken om vervolgens een trainingkje te doen werd ik plots opgebeld. "Hola, Paul?" Het klonk alsof het een Nederlander was en dus zei ik, "ja, dat ben ik". " Hablas español?"….oeps, pardon, ja ik spreek in spaans ja (zei ik het spaans en bedacht me meteen hee, dit zou ik 2 maanden terug nog niet gezegt hebben). "ah, nou, ik ben van het proffesionele wielerploeg Massi en het is zo dat er een aantal plekjes vrij zijn gekomen in ons team en we vroegen ons af of jij nog geinteresseerd was?" Je weet wel, dat team in Blanes, waar ik heel lang geleden mee had gepraat toen ik net in Barcelona was. "euuhhh, que si que si!!" Nouja, hij was een beetje aan het rondebellen zei hij en hij wilde alleen even weten of ik nog geinteresseerd was en dan belt hij me volgende week weer op…….

WHAAAAAAHHHH!! Ik dacht dat ik gek werd. Ik merkte dat mijn handen aan het trillen waren… OK, rustig blijven rustig blijven, hij belde ALLEEN of ik geinteresseerd was meer niet! Maar toch!!! Ik heb die dag nog nooit met zoveel moraal getraind.

Afgelopen week heb ik mega veel getraind, ik ga niet zeggen hoeveel uur ik heb getraind want dat is gekke werk en dan verklaren jullie mij echt voor gek. Maandag rustdag, gister 2 uurtjes losfietsen en vandaag dan de allerlaatste echte training voor het seizoen gedaan. Een intensieve ingtervaltraining. Morgen rust, overmorgen uurtje losfietsen en dan zaterdag een klein koersje in Tarragona en zondag een thuiswedstrijd in Girona waar veel vrienden komen kijken. Ik heb er heel veel vertrouwen in. Beide zijn soort grote trainningskoersen. Perpignan-Blanes dat in hetzelfde weekend is doen we toch niet. En dan volgend weekend de eerste echte koers.

Ik ontvang volgende week ook mijn fiets en kleding enz. Beetje laat maargoed.

Ik laat volgende week wel een bericht achter hoe het is afgelopen met die profploeg.

Hoi!

Dit bericht werd geplaatst in 2006 & 2007 - Team Massi, Uncategorized. Bookmark de permalink .

5 reacties op ben opgebeld door een profploeg

 1. anneke zegt:

  woooo man! ik snap wel dat je dan even staat te trippen haha, maar het is toch wel heel iets dat ze jóu uberhaupt bellen!? nou laat ons idd maar weten hoe dat afloopt!

 2. Trudy zegt:

  Wat een bericht zeg :0 echt cool man! Hoop dat ze je volgende week terugbellen, zou echt super zijn 🙂 Straks herken ik je niet meer terug :p als je bij die proefploeg rijdt. Veel succes met je wedstrijden vant weekend. En ik kom je rond mei/juni wel aanmodigen hoor 😉 Stuur ook ff een fotootje van je fiets en kleding, ben benieuwd x

 3. Helena zegt:

  WHOOOOOW PAAAUL!
  wat gaaaaaf man 😀
  wat en verrassing!!! jeetje ^^ ik kan zelfs niet wachten tot volgende week (A) nou, heel veel succes daar 🙂
  groetjes!!!

 4. Nick Kneppers zegt:

  Is dat effe een cool bericht 😀
  Hopelijk gaat het door en rijdt je straks bij Massi :o.
  Veel suc6 met de komende wedstrijden 😉

 5. Precieeess! Zo gaat-ie goed. Het harde trainen werpt al vruchten af voordat je ook maar een koers gereden hebt! 😉

  Mattijs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s