15 jan

Que pasa!!

Alles goed? Met mij zekers wel. Ik begin nu eindelijk een beetje een vast ritme te krijgen! Ik heb een baantje wat erg leuk is. Beetje rond crossen xf2p de fiets door de stad om pizzas te bezorgen en het verdient niet eens zo slecht! Er werken leuke mensen! We hebben al wat afgesproken om wat te gaan doen met z’n alle! Daar buiten begin ik steeds meer mensen te kennen hier en om te gaan met met die spanjaarden. Leuk. Het is echt een soort nieuw leven opstarten hier.

Ik heb van de week de papieren getekend bij mijn ploeg voor volgend seizoen. Wat er al bijna aan komt!!!! 17 Februari de eerste!!! Spannend!! Een 2 daagse. Zaterdag van Perpignan naar Blanes en zondag andersom. Hier schijnen de Fransen al heel erg in vorm te zijn en elk jaar hard rijden. Ik ben nu mijn trainingen een beetje aan het aanpassen. Van de lange duurtrainingen schakel ik nu een beetje om naar kortere en intensievere trainingen. De trainingen gaan goed! Ik heb er een goed gevoel over! Vanaf 17 feb ga ik jullie steeds op de hoogte houden hoe de koersen gaan.

Verder ben ik nu hard bezig met de examens van mijn cursus die ten einde loopt. Ik heb 2 examens gehad: een presentatie geven over je eigen land en de ander: mondeling een gesprekje houden. Beide gingen goed! Cijfers weet ik nog niet, maar die heb ik zeker gehaald. Woensdag heb ik dan de 4 laatste examens: lezen, schrijven, luister-test en gramatica-test. Ik heb al besloten om dan door te gaan met de cursus die er op volgt die eind februari begint. Omdat ik het leuk vind (nooit gedacht dat ik, de anti-talen-man, dat nog eens zou zeggen) en ik wil zo snel mogelijk vloeiend spaans kunnen praten. Maar het wielrennen gaat uiteraard voor. Dus zo ver dat dan gaat natuurlijk.

Nog goed nieuws: het gaat stukken beter met mijn elleboog! Er zit flink wat verbetering in. Even dacht ik dat het blijvend zou zijn, maar ik denk dat het wel weer helemaal goed kan komen.

Dat was het voor nu wel even. Ik ga jullie zien y hatsa luego!

Dit bericht werd geplaatst in 2006 & 2007 - Team Massi, Uncategorized. Bookmark de permalink .

7 reacties op 15 jan

 1. Eelke zegt:

  Hoi Paul,

  Goed te lezen dat het met je Spaans en je elleboog goed gaat. Ik ben benieuwd hoe het met je eerste wedstrijd straks gaat.

  Groetjes,
  Eelke

 2. Trudy zegt:

  Hola Paul,
  Gelukkig dat je baantje je bevalt. En de examens ook nog goed gaan, helemaal top! Wist je dat ik ook weer Spaanse colleges volg, heb volgende week mijn tentamen. Veel succes met je examens en het trainen! Volgens mij ben je al een echte Spanjaard aan het worden πŸ˜‰ x Trudy

 3. anneke zegt:

  πŸ™‚ ben echt blij voor je Palli als ik dit allemaal lees

 4. Jochem zegt:

  Hola!
  Mooi te horen dat het nu lekker draait. Goed begin van het nieuwe jaar/seizoen! Geven die spanjolen nog een beetje fooi en vallen die chika’s nog een beetje voor je charmes? Ik zit tegen woordig met jeroen op schaatsles, goede voorbereiding voor de hel. Veel suc6 te komende tijd.

 5. Wauw.

  We moeten je maar niet te vaak komen opzoeken daar. Volgens mij best goed om helemaal tussen de spanjaarden te zijn.

  Ik lees net een boek van George Orwell, ‘Hommage to Catalunya’. Gaat over de oorlog tegen het fascisme die daar gewoed heeft, bij Huesca. Hij zegt dat het allermooiste van de spanjaarden is dat ze altijd beleefd en aardig zijn. En dat ze absoluut geen oorlog kunnen voeren, omdat alles manana wel geregeld kan worden. Hihi.

  Groet’n,
  Mattijs

 6. Paul zegt:

  Hee, cool al die berichtjes!! Leuk dat jullie af en toe mijn site lezen!
  Zo, alles voor de ploeg is nu geregeld. Vandaag had ik een medische test en ben ik goed gekeurd.
  De examens van gister gingen wel aardig…hoewel ik niet met zekerheid kan zeggen of ik geslaagd ben, het ging namelijk ook weer niet super… 29 januari krijg ik de uitslag.
  Jochem, die spanjaarden willen wel fooi geven ja, daardoor verdien ik niet eens zo slecht zeg maar πŸ™‚ En wat betreft die chicas…. dat is voor later πŸ˜› Nu even niet haha. Zeg kom je alweer een keer een weekendje langs Jochem?

  Wat cool dat je dat boek aan het lezen bent Mattijs! Ik heb ook al veel gehoord over die ‘oorlog’ Over dat ze tijdens de wedstrijden van FC Barcelona in Camp Nou dan in het geheim besprekingen hadden enzo.

  Trudy: veel succes met je tentamen!!

 7. Yori zegt:

  Hey meneer Kneppers, d8 laat ik maar weer eens wat zetten :P.

  Leuk dat u een baantje heeft dat wel een beetje bij u past.
  En een Spaanse cursus lijkt me wel grappig.

  Nou nog veel succes en hoop dat u voor die cursus slaagt ( zal toch zeker wel :P)

  Groeten
  Yori Bakker

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s